Wat kan jij doen?

Je kan van alles doen om samen met ons NF de wereld uit te helpen. Hier zie je voorbeelden van hoe jij geld kan ophalen, maar alles is mogelijk. We denken graag met je mee. Iedereen die in actie komt is een held. Let’s beat NF!

 

 

 • Start zelf een actie Open or Close

  Geef.nl

  Start een eigen actie via de website geef.nl. Je opbrengsten komen automatisch op de rekening van de stichting. Kijk snel voor meer info op: https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-neurofibromatose/over-ons

   

  NFcollectebuzz.nl

  Je kan heel makkelijk online collecteren met je eigen digitale collectebus, die je kan delen met vrienden en familie. Je opbrengt komt automatisch op onze rekening. Kijk snel voor meer info op: https://nfcollectebuzz.digicollect.nl/

   

  nfcollectebuzz

   

   

   

   

   

   

   

  Kartonnen collectebus

  Uitvaart, receptie, feestje? We hebben mooie witte kartonnen collectebussen beschikbaar met ons logo. Deze zijn opvouwbaar en kunnen we naar je opsturen. Stuur ons een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Kom met je bedrijf in actie Open or Close

  Geef.nl

  Start met je bedrijf een actie via de website geef.nl. Je opbrengsten komen automatisch op de rekening van de stichting. Kijk snel voor meer info op: https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-neurofibromatose/over-ons

   

  Kartonnen collectebus

  We hebben voor op kantoor of op de balie mooie witte kartonnen collectebussen beschikbaar met ons logo. Deze zijn opvouwbaar en kunnen we naar je opsturen, samen met een poster. Stuur ons een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

  actie

   

  Eénmalig of structureel steunen

  Natuurlijk kan je met je bedrijf onze stichting ook éénmalig of structureel steunen met een donatie op ons rekeningnummer: NL38 RABO 0198 2798 84. Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter Hubert van Wensen: 06-24 820 832.

   

   

   

   

  Sponsoring

  Gebruik je creativiteit en start een eigen sponsor-actie. We denken graag met je mee voor iets passends,
  dat voor beide partijen effectief is en dat je merk versterkt.

   

   

 • Kom met je school in actie Open or Close

  Geef.nl

  Start met je school een actie voor NF, bijvoorbeeld via de website geef.nl.

   

  school

  Je opbrengsten komen automatisch op de rekening van de stichting.

   

  Kijk snel voor meer info op: https://www.geef.nl/nl/doel/stichting-neurofibromatose/over-ons. Wij hebben promotiemateriaal beschikbaar.

   

  Enkele ideeën:

    • Sponsorloop
    • Wandeltocht
    • Speurtocht
    • Fietstocht
    • Veiling
    • Verkoop van zelfgebakken taart, limonade etc.

   

   

   

   

  Natuurlijk kan je met je school onze stichting ook éénmalig of structureel steunen met een donatie op ons rekeningnummer: NL38 RABO 0198 2798 84.

 • Schenken met belastingvoordeel Open or Close

  Als je onze stichting vijf jaar steunt met een vast bedrag, is je gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek. We gaan dan een schenkingsovereenkomst aan.

  Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter
  Hubert van Wensen: 06-24 820 832.

 • Nalatenschap Open or Close

  Neem LET'S BEAT NF op in je nalatenschap. Dit regel je bij de notaris, die jouw wens zal opnemen in je testament.

  De officiële tenaamstelling is: Stichting Neurofibromatose, statutair gevestigd te Oegstgeest. KvK nummer: KVK 61575941.

 • Word vrijwilliger Open or Close

  Wil je helpen om onze stichting groot te maken, geef je dan op als vrijwilliger! Misschien hebben we je nodig bij evenementen, collectes of praatjes in jouw buurt. Samen kunnen we alles, alleen kunnen we niks. We horen graag van je via: info@letsbeatnf.nl. 

 • Word vaste donateur Open or Close

  Natuurlijk kan je ons ook structureel steunen.

  Kijk hier voor meer informatie.